Beschikbaarheid en beperkingen van functies

Alles uitvouwen

Gratis

NU UITPROBEREN

Express

NU UITPROBEREN

Premier

NU UITPROBEREN
Alles uitvouwenGratisExpressPremier

Gegevens

Records50050.000100.000
Producten

Gebruikers en controle

Nodig nieuwe gebruikers uit voor uw Bigin-account, wijs rollen aan hen toe en stel beperkingen in op de acties die ze kunnen uitvoeren.
Gebruikers1

/gebruiker (jaarlijks gefactureerd) en

/gebruiker (maandelijks gefactureerd)

/gebruiker (jaarlijks gefactureerd) en

/gebruiker (maandelijks gefactureerd)
ProfielenAdd-on: per maand voor elke 5 profielen2510
RollenAdd-on: per maand voor elke 5 rollen2510

Gegevensbeheer

Gegevens importeren250 records/batch10.000 records/batch10.000 records/batch
ImportgeschiedenisAfgelopen 60 dagenAfgelopen 60 dagenAfgelopen 60 dagen
Gratis back-up van gegevens2 per maand2 per maand
Eenmalige gegevensback-up

/aanvraag

/aanvraag

/aanvraag
Bestandsopslag/bedr.1 GB1 GB1 GB
Bestandsopslag/gebruiker512 MB per gebruiker512 MB per gebruiker
Bestandsopslag

250

/5 GB/maand

250

/5 GB/maand
Auditlogboek
Dubbele items zoeken en samenvoegen
Dubbele items verwijderen
Exportlimieten2 Lakh-records per export.10 exports per dag100 exports per dag100 exports per dag

Pipelines

Team PipelinesMaak speciale pipelines voor verschillende klantgerichte activiteiten met pipeline-specifieke velden, recordtypen, fasen en profielmachtigingen.135
Sub-pipelinesSub-pipelines zijn simpelweg traditionele pipelines die een aantal verschillende fasen bevatten. Een teampipeline kan meerdere sub-pipelines bevatten.11525
Maatwerk velden10/teampipeline25/teampipeline
Fasen25 /sub-pipeline25 /sub-pipeline25 /sub-pipeline
Tags10/teampipeline30/teampipeline
Maatwerk lijstweergaven5/teampipeline25/teampipeline50/teampipeline
Weergave pipeline (Kanban-weergave)

Maatwerkoplossingen

Pas uw account aan door unieke aangepaste velden toe te voegen. Verander de manier waarop u uw gegevens bekijkt via aanpasbare lijstweergaven en gebruik slimme filters om snel de informatie te identificeren die u nodig hebt zonder dat u elke record handmatig hoeft te doorlopen.
Unieke velden2/module2/module
Maatwerk velden10 per module
(gebeurtenissen, taken: 5 per module)
25 per module
(gebeurtenissen, taken: 5 per module)
Opzoekvelden5/module
Gebruikersvelden3/module
Maatwerk lijstweergaven5/module25/module50/module
Maximaal aantal records in lijstweergave50100100
Aanpassen tabbladen verwante lijsten
Tags5 tags/record, 10 tags/module5 tags/record, 30 tags/module
Agendaweergave
Sheet-weergave
Doelmeter

Automatisering

Automatiseringen(workflows +
faseautomatisering)
3 regels/org30 regels/org50 regels/org
Triggers op datum/tijd
Directe acties
Geplande acties (workflows)
Taakacties1 taak/actie3 taken/actie3 taken/actie
E-mailacties1 waarschuwing/actie3 waarschuwingen/actie3 waarschuwingen/actie
Veldupdates1/actie3/actie3/actie
Gekoppelde recordsVerplaats records automatisch van de ene teampipeline naar de andere teampipeline met de functie Gekoppelde records in Workflows.1/actie1/actie
E-mailmelding verzenden voor e-mailvelden in de module
E-mailmelding verzenden
voor eigenaren van record/makers/manager van eigenaar
FormulierenAdd-on: per maand per extra webformulier135
Records goedkeuren
Recordeigenaar informeren
Record maken

Geavanceerde functies

OvergangsregelsStel regels op die gebruikers opdracht geven specifieke velden in te vullen wanneer ze een record naar een specifieke fase proberen te verplaatsen.
Meerdere valuta's
Nieuwe organisatie maken

Integraties en toppings

Zoho Desk
Zoho Books/Invoice
Zoho Meeting
Zoho Campaigns
Zoho Forms
Bigin-add-on voor Gmail
Microsoft 365
Google Contacten en Agenda
Zapier
Zoho Flow
Zoho Analytics
Zoho CRM
Zoho Sites
Zoom-vergadering
Mailchimp
Constant Contact
Email-inDe eerste e-mailalias is gratis beschikbaar en u kunt e-mails die u ontvangt via e-mailaliassen automatisch converteren naar nieuwe records in uw pipeline.
DossierkastWissel bestanden eenvoudig en veilig uit met uw contactpersonen door middel van een unieke Workdrive-link.

250

/maand

250

/maand
Microsoft Teams
Whatsapp-integratie
Zoho Landing Page-integratie
Zoho Directory
Sjablonen samenvoegen met Zoho Writer
Zoho FSM-integratie

Kanalen

Geïntegreerde telefonie
PhoneBridge Marketplace
Twitter
SignalsOntvang realtime meldingen wanneer contactpersonen uw e-mail openen, u vermelden op Twitter, enzovoort.

E-mail

Verbind alle belangrijke e-mailservices met uw Bigin-account met IMAP, verzend massa-e-mails en ontvang open/klik-meldingen voor e-mail.
IMAP
E-mailsjablonenAdd-on: per maand per 5 extra sjablonen52040
Bijlagen in sjablonen3 MB/sjabloon3 MB/sjabloon3 MB/sjabloon
Zoho Mail-add-on
Bulk-e-mails150 e-mails/dag/org20/dag/org in proefversie300 e-mails/dag/org20/dag/org in proefversie
Bijlagen in bulk-e-mails3 MB/e-mail3 MB/e-mail
Individuele e-mail50/dag/gebruiker300/gebruiker/dag 50/gebruiker/dag (150/dag/org) in proefversie300/gebruiker/dag 50/gebruiker/dag (150/dag/org) in proefversie
Bijlagen in individuele e-mail3 MB/e-mail10 MB/e-mail10 MB/e-mail
Automatiseringsmails
( Maximumlimiet per dag.)
50 e-mails/gebruikerslicentie,
150 e-mails/dag,
(laagste van de twee)
100 e-mails/gebruikerslicentie,
5000 e-mails/dag,
(laagste van de twee)
100 e-mails/gebruikerslicentie,
5000 e-mails/dag,
(laagste van de twee)
E-mailinzichten

Analyses

Verbind alle belangrijke e-mailservices met uw Bigin-account met IMAP, verzend massa-e-mails en ontvang open/klik-meldingen voor e-mail.
Standaarddashboards
Maatwerk dashboards1020

Add-ons

RecordsEr kunnen maximaal 1 miljoen extra records worden aangeschaft

/maand per 10.000 extra records;

/maand per 10.000 extra records
Team Pipelines

/maand voor elke extra teampipeline

/maand voor elke extra teampipeline
VeldenEr kunnen maximaal 100 extra velden worden aangeschaft

/maand voor elke 5 extra velden

/maand voor elke 5 extra velden
RollenEr kunnen maximaal 100 extra rollen worden aangeschaft

/maand voor elke 5 extra rollen

/maand voor elke 5 extra rollen
ProfielenEr kunnen maximaal 100 extra profielen worden aangeschaft

/maand voor elke 5 extra profielen

/maand voor elke 5 extra profielen
FormulierenEr kunnen maximaal 25 extra formulieren worden aangeschaft

/maand per extra webformulier

/maand per extra webformulier
AutomatiseringEr kunnen maximaal 50 extra automatiseringen worden aangeschaft

/maand per extra automatisering

/maand per extra automatisering
E-mailsjablonenEr kunnen maximaal 100 extra sjablonen worden aangeschaft

/maand per 5 extra sjablonen

/maand per 5 extra sjablonen
E-mail-in aliasDe eerste e-mailalias is gratis beschikbaar.
Bulk-e-mails

per unit (1 unit = 100 e-mails per dag)

per unit (1 unit = 100 e-mails per dag)

Tools voor ontwikkelaars

API's (max. toegestane credits)
Meer informatie over limietenAPI-limieten variëren op basis van gekochte gebruikerslicentie.
5.000 credits/dag/bedr.Eén tot 50.000 credits + (aantal gebruikerslicenties * 250)Eén tot 50.000 credits + (aantal gebruikerslicenties * 250)

Laatst bijgewerkt op: 26 februari 2023